Podezřelé okolnosti kolem rozchodu Petry Kvitové s Radkem Štěpánkem

 Sport 
01. května 2014 12:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Co nám Radek s Petrou tají? Foto: Facebook
Před necelým rokem šokovali svým vztahem tenisovou veřejnost. Teď je tomu podobně. Petra Kvitová s Radkem Štěpánkem ohlásili rozchod, ale jejich vysvětlení se nám jeví jako nevěrohodné. Ještě před krátkým časem spolu vrkali jako dvě hrdličky, tak co se asi najednou mohlo stát? Štěpánek o rozchodu pro jistotu zarytě mlčí, tenistka je o něco sdílnější. Novinářům se snažila objasnit důvody rozchodu takto: „Skloubit kariéru vrcholového tenisty s partnerským životem je někdy prostě nemožné.“

Ale je téměř jisté, že tohle vysvětlení neobstojí. Nedostatek společného času k rozchodu určitě nevedl. Jak je známo Štěpánek Petru ochotně doprovázel téměř na každém turnaji, navíc mnohde hráli oba tenisté spolu. Volný čas trávili na společných dovolených, takže o nějakém vzájemném odcizení nemůže být ani řeč. Doteď tenisové kariéry skloubit šly a najednou nejdou?

Nabízí se otázka, zda se pětatřicetiletý Štěpánek nechystá nadobro seknout s tenisovou raketou a nechtěl by si již založit rodinu. Ale Kvitové se s kariérou určitě ještě končit nechce.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve