„Špinaví vrazi!” Zdeněk Macura má jasno. Rychtář, jeho syn i policie, ti všichni prý zabili Bartošovou!

 Celebrity 
30. dubna 2014 06:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Právě Iveta stála za zrodem Macurovy myšlenky poskytnout ženám v nouzi azyl... Foto: Facebook
Ještě v noci z pondělka na úterý dával ochránce týraných žen Zdeněk Macura na svůj profil na sociální síti fotografii plakátu z policejní stanice s nápisem: Nebuďme slepí k domácímu násilí. V té chvíli ještě netušil, že žena, kvůli níž se s tak obrovskou vervou pustil do role rytíře z Líbeznic, pár hodin na to skočí pod vlak a odebere si tímto život.

Věříme, že v budoucnu pomůže Macura mnoho ženám, ale Iveta Bartošová jeho pomoc odmítla a vyřešila to po svém... Kdo je opravdu na vině? Zdeněk má jasno! „Proč těm špinavým vrahům pomáháš? Stalo se, co jsem říkal. Od začátku tomu Rychtáři a jeho synu nešlo o nic jiného než Ivetu zavraždit a ta svatba to měla jen zakrýt. Fuj Špína Hnus. Ať tihle dva jsou obrazem té největší špíny,” rozhořčil se Zdeněk nad celou záležitostí. Dále svou dávku hněvu svaluje na některá média a taktéž na policejní stanici v Uhříněvsi, kam prý zesnulá Iveta několikrát volala o pomoc, ale marně...

Otázka zní: Dalo se tomu neštěstí zabránit nebo si Bartošová zkrátka nenechala pomoci??? Jisté je jen to, že po této události bude Zdeněk Macura proti násilí na ženách bojovat s ještě větším úsilím.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?