Nejslavnější česká komedie všech dob slaví 46 let. Bohužel její hlavní představitelka neprožívá nejšťastnější období svého života.

 Celebrity 
30. dubna 2014 12:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hadrbolcová v legendární komedii Bohouš Foto: Česká televize
Vzpomínáte? Ozvala se na inzerát, v němž případný sňatek nebyl vyloučený, a všude okolo se rozprostírá čarokrásná krajina. Legendární mikrokomedie Bohouš se Zdenou Hadrbolcovou, Vladimírem Menšíkem a Jiřím Sovákem již téměř padesát let baví na Silvestra televizní diváky. Škoda jen, že pokojská Miluška v podání Zdeny Hadrbolcové nemá až takový důvod k radosti.

Hereččin život totiž nebyl zdaleka tak veselý, jako byla oblíbená komedie. Hadrbolcová žila sama a nikdy si nepořídila žádné potomky. Její rodinou bylo hlavně divadlo a herečtí kolegové. O to více ji trápí poměry posledních let, kdy honba za mamonem, rolemi a lepšími příležitostmi nade vše upozadila osobní vztahy. Ani v seriálu Ulice, ve kterém v současnosti hraje, prý nejsou vztahy nijak idylické. Mezi herci vládne rivalita, pomluvy a závist a herečka jen stěží skrývá zklamání nad chováním některých svých kolegů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum