Vilmu Cibulkovou doběhl její bouřlivý život. V padesáti má obličej vyschlý jako stařenka.

 Celebrity 
04. března 2014 06:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Před deseti lety v Pupendu a dnes v Ulici Foto. Facebook
Hvězda mnoha českých filmů, obdivovaná a krásná Vilma Cibulková se v poslední době mění před očima. Na to, že v březnu oslaví teprve své jednapadesáté narozeniny, vypadá herečka dost zbědovaně a chřadne před očima. Zcela jistě na tom nese vinu její poněkud bouřlivý život, který vedla po boku režiséra a herce Miroslava Macháčka i opakovaná léčba ze závislosti na alkoholu.

Ovšem ani v poslední době se s ní život nemazlil. Velké trable má se svojí dcerou Šimonou, která se léčí pro změnu ze závislosti na drogách a často pobývá v psychiatrické léčebně v Bohnicích. A v neposledním řadě vrásky ve tváři Cibulkové přidělaly i eskapády jejího expartnera Mirka Etzlera, který ji, tak jak mnoho žen před ní, využíval a podváděl. Manželství se po několika provalených nevěrách nepodařilo slepit a pár šel definitivně od sebe.

Sečteno a podtrženo, někde se životní problémy odrazit musely. Nutno ovšem podotknout, že ani nevěrný exmanžel Mirek Etzler na tom není se svým vzhledem nejlépe. Vyléčený alkoholik působí poněkud zanedbaně a kila navíc mu rovněž nepřidávají na kráse. A o zástupech ctitelek si dnes již profláknutý Don Juan může nechat pouze zdát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008