Bočanová má ex manžela jen kilometr od baráku a je teď u něj pečená vařená. Odpustí mu Jandovou a přeskočí znovu jiskra?

 Celebrity 
23. února 2014 06:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mahulena teď žije s dcerou Márinkou sama Foto: Facebook M. Bočanové
Moderátorka a herečka Mahulena Bočanová měla s bývalým manželem idylické manželství. Než se něco pokazilo. Konkrétně než se Viktor zbláznil do zpěvačky Marty Jandové, se kterou mu to ale nakonec stejně nedopadlo.

Většinu života prý Mahulena bydlela na Praze 6, ale po svatbě se odstěhovala za Viktorem Mrázem do Čičovic. Poté chvíli bruslila mezi hlavním městem a venkovem, kde nakonec zakotvila. „Život na vesnici je velmi příjemný a bezpečný, každý ví všechno a vidí všechno. Žijeme tu s Márinkou samy, ale určitě se nebojíme. Kdyby nám někdo vlezl na pozemek, Umberto by ho zahnal a případný zloděj by si to podruhé jistě rozmyslel,” straší moderátorka, která je teď pracovně velmi vytížená, tudíž s hlídáním pomáhá Viktor.

„Já teď žiju v Buštíku a Čičovice jsou kilometr od mýho baráku. My bydlíme vedle sebe ve vesnicích. Pořád si střídáme tu moji puberťačku, takže já jsem tam furt,” vysvětluje Mahulena svoje časté styky s exmanželem.

V době, kdy jim to spolu ještě klapalo, Viktor Čičovice vedl a Mahulena mu dělala ozdobu. „Já neumím nikoho vést. Maximálně lidi odvést na panáka za ruku. Mě se nikdo nebojí, nejsem vůdčí typ, i když tak vypadám. Vedl Viktor a já se starala o domácí atmosféru,” vzpomíná Bočanová, která stále nemůže najít toho pravého. Tak třeba znovu přeskočí jiskra s Viktorem, což by asi bylo úplně nejlepší.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve