Doubravová přišla do práce s teplotou a lékařskou zprávou. Režiséra tím neohromila.

 Celebrity 
21. února 2014 15:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Míša je pořádný silák, i když to tak nevypadá Foto: Divadlo Kalich
Herečka z Ulice Michaela Doubravová není jen pěkné kvítko, ale pod dívčí křehkou skořápkou se ukrývá také pořádný silák. Tahle mladá hvězdička nás takto nevídaně překvapila během konkurzu na hlavní roli v očekávané české verzi slavného muzikálu Horečka sobotní noci, který bude od září uvádět Divadlo Kalich.

Jako na potvoru Míša v osudný den dorazila do divadla s vysokou horečkou a čerstvou lékařskou zprávou od foniatričky s přísně nařízeným třídenním hlasovým klidem pod pohrůžkou operace. A to ji čekal nácvik náročné choreografie, pak její předvedení nekompromisnímu režisérovi a ještě náročnější zpěv! Zpočátku to vypadalo, že na pohled nemocná a oslabená Doubravová se poddá své indispozici, otočí se na podpatku a odejde v slzách domů. Konkurentky jí ”starostlivě” radily, aby šla domů, ale v tu chvíli se v Míše něco pohnulo. „Řekla jsem si, že se přece tak jednoduše nevzdám. Prostě jsem samu sebe vyhecovala a sebrala poslední zbytky sil,” prozrazuje herečka a když projevil starost i režisér Ján Ďurovčík, tak mu svérázně odpověděla: „Buď to dám nebo tady sebou seknu.”

Bojovnice Míša Doubravová nakonec postoupila až do nejužšího výběru na jednu ze dvou hlavních ženských rolí. Rozhodnuto o vítězkách bude v půlce března. „Pracovat s Jánem Ďurovčíkem je pro každého herce zážitek a tak náročný muzikál, jakým bude Horečka sobotní noci, je velká výzva,” doufá herečka, že se v muzikálové legendě nakonec objeví. Momentálně v Divadle Kalich září v muzikálech Mauglí, Pomáda, Osmý světadíl a Rent, kde hraje se svým přítelem Romanem Tomešem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47