Ex manželka Řepky mu dělá peklo u soudu, on se chystá zatopit českému fotbalu

 Celebrity 
21. února 2014 11:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lidi neznají pravdu. Třeba o korupci... Foto: Facebook Tomáše & Vlaďky
Fotbalista Tomáš Řepka už za svůj život vydal jednu knihu s názvem Rebel. Jedná se o osobní zpověď sportovce i se všemi plivanci a kopanci od života a hřiště. Chvíli prý váhal, zda se do toho pustit, protože nechtěl svým svérázným chováním ublížit svým blízkým. „Mám vzpomínku na trenéra Zachara. Nosil si v kapsičce saka nebo košile pytlík čaje. Vždycky si jen objednal horkou vodu a čaj si tam vylouhoval. Jenže on pak ten sáček strčil zpátky a druhý den ho použil znovu. Chápete to?” To je jen malý úryvek z knihy Rebel a momentálně Řepkovi brzy vyjde druhý díl, který bude navazovat.

Má zde být všechno ze soukromí, o čem se nemluví, pikanterie z osobního života. Najdou se prý i věci, o kterých neví ani jeho manželka Vlaďka Erbová. Jakožto jeden z nejlepších československých fotbalistů posledních dvaceti let, se v knize samozřejmě bude mluvit i o fotbale. „Já si myslím, že ty lidi neví tu opravdovou pravdu,” prozradil v Show Jana Krause. Hodlá podrobně popsat zákulisí fotbalu a jak se věci mají. Včetně korupce. Bude to prý doslova pekelné!

Co se týče Tomáše a Vlaďky, mají teď problémy se svými ex partnery. Běhají po soudech a řeší svoji minulost. „Už to začíná čtvrtý rok, mám už asi třetího právníka. Jedná se o majetky a alimenty. Moje ex mi to chce dát sežrat, ale já už jsem u soudu nad věcí.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve