Krasavec Miroslav Šimůnek je stále sám. Holt ne každá unese jeho speciální požadavek.

 Celebrity 
17. února 2014 07:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ženský, tak která do toho půjdete? Foto: Facebook M. Šimůnka
Herec Miroslav Šimůnek je v českém šoubyznysu fešák mezi fešáky. Potkali jsme ho na módní přehlídce Reserved a Mohito, kam přišel sám, mrknul na modelky (a prý i na ty módní trendy) a zase rychle pelášil pryč. Mirek je už delší dobu svobodný. „Spousta lidí se diví, ale najít partnerku na dlouhodobý vztah a dlouhou životní etapu je hodně těžký. A jen tak někdo mi nesedí, oči si taky vybírají,” přiznal Šimůnek vipstory.cz.

Dříve sukničkář, dnes už by prý šel i do rodiny, kdyby k tomu našel tu pravou, ale jeho partnerka by měla rozumět práci, které se věnuje. „Definitivně mám vyzkoušeno, že to musí být člověk, jenž rozumí naší branži a bude to tolerovat, protože tu naši práci nesnese jen tak někdo. To pak vidíte hned na druhém, že něco není v pořádku,” vyřkl herec svůj nárok na přítelkyni, s nímž už má sám svoje zkušenosti.

Když mu bylo něco po dvacítce, to se to holky střídaly, ale dlouho už je to prý jinak. „Člověk zažije nějaký zklamání, je v tom i kus srdce. Já jsem ale hodně věrný,” dodal na svoji obranu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve