Matragi znovu ohromovala Česko. Letušky mají smůlu, ale Fénix se povedl.

 Celebrity 
16. února 2014 16:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Všechno muselo být samozřejmě tip ťop! Foto: Facebook B. Matragi
Rodačka z Vysočiny Blanka Matragi, jenž se usadila po boku manžela v Libanonu. Čtvrteční přehlídka, kde předvedla nejnovější kolekci s názvem Znovuzrození Fénixe, se opět neobešla bez hodin těžké dřiny a v závěru velkého úspěchu.

Ke zvolenému námětu návrhářku inspirovala cesta do Spojených arabských emirátů, kde ji zaujala kulturní stavba tvarem připomínající křídla sokola. Matragi si ihned vybavila bájného ptáka Fénixe a jeho jedinečnou schopnost znovuzrození z vlastního popela.

Róby, které zachvátily Obecní dům, se nesly v ”matragiovském” duchu, čili se to neobešlo bez mnoha zdobných prvků, duhových látek, bohatých výšivek a ve velké míře k tomu přibylo peří, jinak by to nebyl Fénix. Kdo by měl zájem, mezi šaty za stovky tisíc se našla i část nazvaná Couture a vybrané modely budou volně k prodeji.

Blanka je obrovská detailistka a když něco nejde podle jejího plánu, tak je zle. Stejně jako když se jednalo, že by Matragi navrhovala nové uniformy pro letušky ČSA. Jednání bylo nejen pomalé a neefektivní, ale jako člověk z oboru vysoké krejčoviny ji přístup objednatele naprosto znechutil něco dalšího dělat. Například prý by mohla do modelů zasahovat třetí strana a podle libosti je po ní upravovat aniž by ona k tomu musela svolit. Ovšem Blanka má na svoji práci jasné požadavky a přes Matragi vlak nejede.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve