Královna zatla tipec levné bižuterii a krátkým sukním Kate Middleton. Její šatník prochází kompletní obměnou.

 Celebrity 
17. února 2014 06:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
S křížkem po funuse Kate! Foto: Twitter
Její Veličenstvo královna Alžběta II. objednala pro Kate Middleton královskou stylistku. Vévodkyně z Cambridge si definitivně získala srdce lidí ve Spojeném království, až na jedno – na to královnino. Ukazuje se, že Alžběta není až tak úplně spokojena s šatníkem, jaký se Kate zamlouvá. Na její vkus až moc často ukazuje nohy.

Do nové garderoby Kate Middleton přibudou delší sukně. Také musí více nosit čelenky a schválené šperky, ne její oblíbenou levnou bižuterii, v níž se ukazovala mezi občany Anglie a byla jim tímto bližší. Šatník obměňuje vévodkyni osobní stylistka Alžběty II. Angela Kelly a její Výsost to všechno bude pečlivě sledovat.

Designér David Emanuel poznamenal: „Je nezbytný někdo, kdo ji na všechno připraví. Dokonce i moderní šlechta potřebuje pomoci s oblékáním. Bude zkoumána od hlavy až k patě. Čeká nás hodně práce. Musíte přemýšlet o národních barvách země, o její vlajce a symbolech a soustředit se na skutečnost, jak se ve vašem oblékání odráží. Trvá to týdny a Kate bude potřebovat kvalitní krejčovinu. Především na cestu do Austrálie, která ji čeká v dubnu. Bude tam teplo, ale oděv musí být kvalitně ušitý.”

Kate Middleton tak dostane zaměstnance, který se na plný úvazek bude věnovat jejímu oblékání, od bot až po doplňky. V královské rodině není místo na módní faux pas.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008