Kde je konec Plyšákovi z Big Brothera? Nedávno málem dostal slušnou nakládačku!

 Celebrity 
10. února 2014 11:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vzpomínáte si na něj? Foto: Facebook K. Frýda
Kdo pamatuje na reality show Big Brother, tak si jistě vzpomíná na svalnatého krasavce jménem Karel Frýd, přezdívaného ”Plyšák”. Kde je tomuhle fešákovi konec?

Na obrazovce ho sice nevidíme tak často jako třeba pomočenou reality pařmenku Nikol Trojanovou, ale občas se někde objeví. Je fitness trenérem a spolupracuje například i se známou cvičitelkou Hankou Kynychovou. Tělo má zkrátka opravdu vysportované a taky ho rád ukazuje. Příležitostně se projde po přehlídkovém mole nebo zapózuje před objektivem fotografa.

Nedávno zavítal na premiéru filmu RoboCop, která se konala začátkem února v Praze. Ze známých osobností nepřišli jen tvrdí chlapi, ale i křehké ženy. Nechyběly České Miss Tereza Chlebovská, Andrea Kabická nebo Lucie Králová. Ty si ale s živým RoboCopem raději jenom úsměvně zapózovaly. Větší odvahu měl vysportovaný Karel Frýd a na akčního hrdinu se vrhnul pěstmi. Není snad ani potřeba dodávat, že přítomní strážci zákona ho měli rychle zpacifikovaného a z Plyšáka byl rázem pokorný beránek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum