Světová topmodelka je znovu těhotná a vybrala si opravdu netradiční způsob, jak tu radost oznámit...

 Celebrity 
09. února 2014 04:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Doutzen Kroes se svým manželem Foto: Twitter
Je to jedna z nejvyhledávanějších modelek na světě, tak proč neoznámit těhotenství sexy fotkou. Holanská modelka Doutzen Kroes je už podruhé v očekávání a tak vyvěsila na internet obrázek svého zatím ještě malého rostoucího bříška a ona sama je na fotografii jak ji Pán Bůh stvořil.

Bývalý andílek Victoria’s Secret si roku 2010 vzala DJ Sunnery Jamese a již spolu mají tříletého syna Phyllona, který se pravděpodobně nemůže dočkat, až z něj bude velký bratr.

Modelka Doutzen Kroes nepatří mezi velké příznivce retuše a obrovských úprav, které dnes jdou s módními fotografiemi ruku v ruce. „Někdy si říkám, že moje profese dělá z ostatních dívek nejisté osoby a já se potom cítím vinna. Vždycky říkám, že ve skutečnosti nevypadám jako na obrázku,” stěžuje si nastávající maminka. „Když mě vidíte na špatném světle, bez make-upu a upravených vlasů, nevypadám dobře... Občas se probudím, podívám se do zrcadla a říkám si: Kdo je ta žena v mojí koupelně?,” pronesla sebekriticky. Stud jí ale určitě nechybí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47