Paul Potts navštívil Prahu. Na Plese v Opeře zpíval v češtině.

 Video 
09. února 2014 11:51 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Jeho vystoupení v soutěži Británie má talent nenechalo jedno oko suché Zdroj: Youtube.com
Dříve prodavač mobilních telefonů, dnes hvězda světového formátu. Paul Potts vyhrál historicky první soutěž Británie má talent a od té doby se jeho život obrátil vzhůru nohama, ovšem v tom nejlepším slova smyslu. Jeho životním snem bylo zpívat operu a ne jen tak, ale profesionálně.

V pátek osobně uvedl film, který je natočený o něm, o jeho cestě za snem – Životní šance. Když prý poprvé nabídku na film dostal, řekl absolutně ne! Ovšem nakonec se k tomu uvolil a snímek je na světě.

Paul Potts přicestoval do hlavního města v pátek ráno. „Je to moje pátá návštěva a Prahu miluju,” pronesl na premiéře. Jakmile jeho auto dorazilo do Slovanského domu, sběhl se kolem něj hlouček neodbytných fotografů. Svoji životní šanci si nenechala ujít ani Gábina Partyšová, která celou akci moderovala a s Paulem se vyfotila.

Operní talent byl zároveň i hvězdou Plesu v Opeře, který se konal v sobotu. Zde ho mohli přítomní hostě slyšet zpívat naživo árii z opery Leoše Janáčka a to dokonce v našem českém jazyce. Také se za svůj pobyt u nás setkal s Jaro Slávikem, s vítězem ČeskoSlovensko má talent Miro Sýkorou nebo českou operní hvězdou Andreou Kalivodovou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve