Když Čachtická paní, tak se vším všudy. Herečka z filmu Juraje Jakubiska sáhla po omlazení krví.

 Celebrity 
07. února 2014 04:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herečce se její role zalíbila natolik... Foto: Twitter
Hraběnka Alžběta Bathoryová vešla do našeho povědomí jako krutá vladařka, koupající se v krvi mladých panen, aby nabyla stejné krásy jako ony. Legenda o vražedkyni Bathoryové získala i svoji filmovou podobu, ve které si roli nemilosrdné mocnářky vystřihla britská herečka Anna Friel, jenž, světě div se, se nedávno nechala omladit právě krví.

Stejný krvák to tedy nebyl. Ve filmu Juraje Jakubiska se v krvi přímo koupala, tentokrát bylo použito všeho všudy jen pár kapek krve a ještě její vlastní. „Jak člověk stárne, začne přemýšlet: Cítím se lépe uvnitř, tak proč všechno ostatní musí vypadat hůř?,” řekla Friel magazínu InStyle.

Podstoupila stejný zákrok, jakým se nechala omladit i hvězda reality show Kim Kardashian. Lékaři z estetického centra jí odebrali krev z paže, odstředili z ní plazmu a tu pak jehličkami napíchali do obličeje herečky. Omladit se takto nechala zatím jen jednou. „Nikdy na nic neříkej nikdy. Znám starší herečky po padesátce, které si nechávají natáhnout kůži. Víte, proti gustu...,” dodala herečka Anna Friel, které je sedmatřicet.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47