Jana Bernášková o rodině: Dcera je hyperaktivní vědma a se synem jsem si zpočátku prožila peklo.

 Celebrity 
06. února 2014 13:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Malá Justýna je prý vědma... Foto: Europark
To se jí ta rodina vybarvuje. Herečka Jana Bernášková se doma rozhodně nenudí. Jana v srpnu porodila syna Theodora, kterého má s manželem Rudolfem Merknerem. Roste jako z vody, ale zpočátku to prý bylo peklo. „Na začátek nerada vzpomínám. První čtyři a půl měsíce těhotenství jsem měla celodenní nevolnosti. Zvracela jsem třeba šestkrát denně na ulici, při čištění zubů, u zavazování bot, vůbec se to nedalo ovládnout. Měli jsme s manželem koupené letenky do Londýna a zvracela jsem na Ruzyni, v letadle a v Londýně taky,” vzpomíná kráska Jana na nepříjemné zážitky.

Její dcera je už velká školačka. „Na vysvědčení donesla Justýnka devět jedniček. Ona je taková ambiciózní,” směje se Bernášková a dodává: „My jí říkáme sojka, podle Krkonošských pohádek, protože se pořád hlásí a štěbetá, i když se paní učitelka na nic neptá. A když jsem se jí ptala proč, řekla, že tuší, co paní učitelka bude chtít říct. Já tedy paní učitelku obdivuju, že to vydrží. Mně by to trochu znervózňovalo, když třeba všechny děti píšou a do toho se jedno pořád hlásí,” povídá o své dceři.

Co s tak aktivním dítětem doma, takže Jana popadla oba prcky a vyrazila s nimi na brusle do Europarku Štěrboholy, kde je jako každoročně až do poloviny března v provozu krytá ledová plocha. „Zimu máme rádi. Nejenom na horách, ale i ve městě. Na Vyšehradě máme kopeček, kde bobujeme. S dcerou obě bruslíme a to často právě tady. Výhoda je, že na ledě uprostřed nákupního centra nepromrzne. A Justýnka i lyžuje. Já už jsem na lyžích nestála několik let, protože se bojím od té doby, co jsem na nich měla úraz.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47