Lucie Vondráčková začala znovu sbírat ”céčka”. Na laktační psychózu to ale nevypadá.

 Celebrity 
06. února 2014 15:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Céčka nabrala druhý dech Foto: Jan Tůma
X by Trollbeads, tak to jsou ”Céčka 21. století”. Jako malí jsme si s nimi hráli, dnes jsou pozvednuty na vyšší úroveň a můžeme si je obléct klidně i do moderního klubu. „Všechno se vrací. Céčka nabrala druhý dech a z barevné radosti se stal skvělý módní doplněk. Fandila jsem jim tehdy a držím jim palce i dnes,” uvedla zpěvačka Lucie Vondráčková, která se stala novou tváří šperků Trollbeads pro Českou republiku a Slovensko.

X by Trollbeads je nová světová značka z dílny dánských mistrů Trollbeads. Nejnovější kolekce je tvořena ze sterling stříbra, 18kt zlata, bronzu a cenově velmi dostupného a momentálně IN – kaučuku.

Celkový koncept dánské značky si zakládá na velmi kvalitních materiálech, včetně perel a drahého kamení a jejich šperky jsou vlastně takové s neustálým vývojem. Na základní náramek můžete později dokupovat další a další komponenty a vytvořit si tak jedinečný a originální kus, jaký máte jen vy.

Jedna z kampaní je zaměřena na něžnou romantiku. Je moderní, mladistvá a zároveň ženská. Druhá kampaň je pojata v městském klubovém stylu, v kombinaci s černou kůží a dalším párty oblečením. Za fotografiemi stojí Jan Tůma, role stylisty se ujal Stan Steiner a kreativní tým završovala vizážistka a kadeřnice Marta Santorová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod