Gábina Partyšová spojila příjemné s užitečným. Na akci, kterou moderovala, posedávala na koleně fešného mladíka.

 Celebrity 
31. ledna 2014 05:16 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Spolužačky Gábina Partyšová a Lenka Kántorová.  / inStory.cz
Že by splácela dluh z mládí? Možná. Každopádně po deseti letech, co se neviděly, začaly společně podnikat. „Seděly jsme spolu v lavici a ona byla ta chytřejší a taky se víc učila. Já chodila po různých akcích a rádiích. Hodně jsem od Lenky opisovala a díky ní jsem dostudovala,“ řekla nám trochu s nadsázkou moderátorka Gábina Partyšová, která s Lenkou Kántorovou, manželkou bývalého reprezentačního hokejisty Roberta Kántora, začala podnikat.

V Brně mají dokonce kamenný obchod. „Lenka vozí různé značky z Itálie a míchá je dohromady. Takže se věnuje i stylingu,“ prozradila Gábina na módní show butiku Cool and smart v galerii Envy room v Praze, kde budou mít obě dámy stylingový koutek.

Kdo se těšil na modelky, utřel nos. Veškeré hadříky předvedla trochu netradičním způsobem taneční skupina Art Edition. Zablbnula si i Gábina, která se při jedné z tanečních kreací ocitla na kolínku fešného mladíka. Celou show moderovala společně s Ladislavem Špačkem. A nebyla to náhoda. Tihle dva prý chystají v rádiu pořad o společenské etiketě a mají další esa v rukávu. „Nechci zatím prozrazovat, ale nějaké projekty se rýsují,“ dodala Gábina.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47