Faltýnová je teď horké zboží. Zjistili jsme, jak se stravuje, aby šla ještě dlouho dobře na odbyt.

 Celebrity 
07. ledna 2014 06:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nic není zadarmo Foto: Facebook
Petra Faltýnová je velmi žádaná. Obzvlášť teď, když je po dvou letech zase svobodná. Nebude trvat dlouho a začnou se na ni lepit další a další muži. Otázkou zůstává, jestli na ně Petra vůbec bude mít náladu. Kolem jejich rozchodu s Leošem zatím oba pořád mlží. Jediné, co vyřkla Faltýnová, bylo, že poslední kapka přetekla.

Ale proč je Petra tak chtěná, že se na ni skoro pořádají hony? Protože má luxusní postavu, kterou se nebojí ukázat a ani se bát nemusí. Víme, že si domů pořídila cvičební stroj Power Plate, na němž si postavu tvaruje. Cvičení ale ne vždy znamená vše. Petra si zakládá i na tom, co jí a hlavně jak.

,,Já jím tak šestkrát, sedmkrát denně, někdy osmkrát denně, ale malý porce. A prakticky neznám český jídla, jako svíčkovou se šesti. To mi nic neříká. Já si dám třeba knedlík jenom s omáčkou a mně to pak přijde už hrozně moc věcí. Takže hamburger jsem v životě neochutnala. Je tam toho moc. Rizoto ano, ale jen houbové. Maso třeba jen se zeleninou, se salátem, nebo samotný,‘‘ svěřila Petra vipstory.cz svoje tajemství. Že má žádaná modelka svoji postavu zaslouženou, o tom, jak vidíte, není pochyb.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod