Lucie Bílá v ohrožení! Tahle zpěvačka jí může vyfouknout 18. Zlatého slavíka!

 Celebrity 
13. listopadu 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá nemá rozhodně Slavíka jistého! Tahle její "kamarádka" ji hodně šlape na paty!  archiv L. Bílé a E. Farne
Bez partnera a teď možná i bez Zlatého slavíka může být zpěvačka Lucie Bílá! Za dva týdny se rozhodně, která z umělkyň, která se živí hlasem, anketu vyhraje a získá první, druhé a třetí místo! 17-ti násobná Zlatá slavice je ale v ohrožení! Toho osmnáctého jí může vyfouknout Ewa Farna!

"Lucie sbírá hlasy kde se dá. Dokonce zaměstnala i svůj fanklub a za každou cenu se snaží ukořistit toho "plnoletého" Slavíka. Má trochu smůlu, že kromě tour s Arakainem a porotcovství v talentové soutěži neukázala nic moc nového. Farna měla několik hitů, včetně ústřední písničky k seriálu Vinaři, ale hlavně novinku Mám boky jako skříň, a to jí vynáší do výšin," říká jeden z odborníků a hudebních kritiků.

Je pravdou, že Farna toho předvedla více, než Bílá, nicméně ta se zase snaží být fanouškům co nejvíce na očích, hraje v muzikálech, jezdí s recitálem. Nové, původní CD ale nevydává, jen předělané věci. To ji někteří kritici zazlívají.

Příští rok ji čeká životní jubileum. Už proto by chtěla mít Bílá 18. Slavíka. V dubnu ji čekají dva obří koncerty s názvem Fifty, Fifty. Jeden v Praze, druhý v Bratislavě.

Lucie by ale také ráda dostala osmnáctého slavíka už proto, aby ho mohla donést ještě ukázat své mamince, která je po dvou mrtvicích upoutána na lůžko a se světem příliš nekomunikuje. Aby se mohla pochlubit a říct své nejmilovanější osobně, že to prostě dokázala.

Kdo si však Českým slavíkem může být jistý je Karel Gott. Těžce nemocný zpěvák a kolega Bílé dostává podle všeho tisíce hlasů. Právě proto, že jeho fanouškové, ale často i ti, kteří nejsou přímo fanoušky, už z úcty k němu posílají jako o závod.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?