Leona Machálková prý nejvíc jí večer. Za to by ji asi odpadlice Cajthamlová nepochválila...

 Celebrity 
12. listopadu 2015 16:33 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leona se v jídle nijak nežinýruje www.le-co.cz
Že se zpěvačka Leona Machálková probojovala do dalšího kola taneční soutěže Stardance, nebylo žádným překvapením. Vzhledem k jejímu působení v muzikálech je totiž tanec součástí její profese a tak Leona na parketu skutečně exceluje. Pravda, v uvedené soutěži je potřeba předvést více, než na divadelních prknech, ale sympatická maminka třináctiletého syna uchopila tuto výzvu s velkým odhodláním. A na rozdíl od některých dalších soutěžících nemusela ani nijak dramaticky měnit stravovací návyky.

"Žádný speciální jídelníček opravdu nemám, jen vzhledem k většímu výdeji energie víc myslím na svačiny, mám i větší hlad a chuť k jídlu. Oběd volím lehčí a o to víc se najím večer. Racionálně si také hlídám, aby tělo dostalo i hodně vitamínů a minerálů, jinak nic zvláštního," řekla nám Leona na své autogramiádě ve stánku se šunkou značky Leco, kterou prý hojně využívá právě na přípravu zmíněných svačin.

A co si zpěvačka myslí o kampaních, které řadí uzenářské výrobky mezi nezdravou stravu? "Uzeniny všeobecně doma jíme, ale domnívám se, že v rozumné míře. Navíc kupuji zásadně šunku nejvyšší kvality. Ctím zásadu, že raději méně, ale tu nejlepší," míní Leona.

Máme za to, že doktorka Cajthamlová, která taneční soutěž opustila uplynulý víkend, by Leonu za večerní nášup příliš nepochválila. Zdá se ale, že půvabná blondýnka všechny kalorie hravě, a hlavně ladně, vytančí...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve