Český slavík bude mimořádný: 40. ocenění pro Gotta a mega sledovanost!

 Celebrity 
12. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se léčí ze zhoubné nemoci a asi jen těžko se vydá mezi dav lidí! Profimedia
Karel Gott leží druhým týdnem v nemocnici. Momentálně se na hematologickém oddělení na Karlově náměstí léčí s rakovinou mízních uzlin a podstupuje silnou chemoterapii. Představa, že by se vysílený a ne úplně v pořádku vydal za dva týdny mezi stovky lidí na Českého slavíka, je téměř nemyslitelná. Přesto pořadatelé ankety pracují s možností, že Mistr dorazí!

Ředitel pořadatelské soutěže Jaroslav Těšínský si stále sice myslí, že se podaří, aby se Karel Gott dostavil na přímý přenos předávání Slavíka, tedy na 50. ročník, kdy by mohl dostat 40. ocenění, ale reálně je to spíš nepravděpodobné.

"Nevím, jak oni přemýšlejí. Karel je přeci ve velmi vážném stavu, je v plné formě léčen, a i kdyby to bylo v intervalech mezi jednotlivými částmi chemoterapie, bude hodně oslabený, hlavně imunitně. Bude hodně unavený a asi nebude ani vypadat nejlépe na to, aby se sám cítil k tomu, postavit se před fanoušky. Samozřejmě, že zájem médií by byl obrovský, takže fotoaparáty, kamery a všechny tyhle věci, které budou chtít vidět, jak Karel Gott během nemoci vypadá, by pro něj samotného byly asi více než složité," myslí si Gottův blízký známý.

Samozřejmě, že pořadatelům jde o Gotta, ale hlavně o zájem. Televizi, která Slavíky vysílá, zase o sledovanost. "A mega sledovanost to bude. Každý bude chtít vědět, zda Gott dostane 40. ocenění a všichni budou napjatí, zda on dorazí, kdo si převezme případně za něj cenu. A je snad jasné, že drtivá většina lidí mu ten hlas pošle, už z úcty, aby mu udělali radost," myslí si také člověk z prostředí soutěže.

Sám Karel Gott se sice nechal údajně slyšet, že udělá vše proto, aby se na předávání dostavil, ale zároveň letos na jaře prozradil, že kdyby někdy onemocněl nějak vážně, rozhodně by nechtěl, aby ho lidé viděli. Že by chtěl, aby si ho lidé pamatovali v plné síle a elánu.

Gott podstupuje léčbu, je na separátním pokoji se skleněnou stěnou. Návštěvy za ním mohou jen přes sklo. Je náchylný ke všem bacilům více, než kdokoli jiný. Podle některých spekulací dostává morfin, tedy látku, kterou dostávají lidé se silnými bolestmi. Proč ale? "Rakovina mízních uzlin není bolestivá. Nemá co bolet. Leda rána po operaci, ale to se dá řešit jinými sedativy. Morfin má ke všemu zásadní vliv na dýchací systém, což upřímně u pana Gotta, který má problém se srdcem a je zatížen silnou chemoterapií, se spíše vylučuje," myslí si zkušený onkolog.

Jak na tom Karel Gott doopravdy je, ví jen on sám, jeho manželka, dvě starší dcery a lékařský tým. Podle všeho naděje na uzdravení je. Teď záleží na Gottově organismu, jak se se vším popere.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod