Čí je to dítě, je snad Troškovo? A s kým on vlastně žije?

 Celebrity 
10. února 2015 04:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Troška má děti rád, ale od přátel. Sám vlastní nemá a už ani nechce! Takhle pózoval při natáčení svých Babovřesk s batoletem svých známých archiv filmu
Nejpopulárnější a zároveň nejkontroverznější režisér Zdeněk Troška se nezastaví. Nudit se neumí a jak sám říká, neví, co je to sedět a nic nedělat. Rodinu a děti nemá. Proč děti nechce a s kým vlastně žije? Je sám jako kůl v plotě?

„Já nejsem sám. Budete se divit, ale Troška není sám!,“ říká s úsměvem autor pohádek a komedií, mimo jiné o trilogie Babovřesky.

Hned každému vyvstane otázka, kdo je ta šťastná, nebo spíš ten šťastný, protože Troška se netají svou odlišnou sexuální orientací. Partnera sice nemá, ale sám taky není.

„Pořád mám kolem sebe tolik lidí, že někdy až hrůza. Mám spoustu přátel, milých lidí a navíc když jsem doma v Hošticích, rozhodně sám nejsem. Pořád tam někdo je,“ podotkl režisér, kterého diváci milují a kritici nenávidí.

Troškova maminka, jeho bratr a právě jeho rodina jsou pro režiséra velkou rodinou. Navíc díky rozvětvenému příbuzenstvu se režisér doma v Hošticích u příležitostí různých svátků rozhodně sám cítit nemůže.

Vlastní děti nemá a ani už nechce. „Neměl bych na ně čas. Je to velká zodpovědnost. Jsou lidi, kteří si pořídí několik dětí, pak na ně nemají čas, nervy a někteří peníze a děti jen trpí. Při mé práci a způsobu života, kdy jsme pořád někde jinde, je to nesmysl. Už jsem starý, mám rád svůj klid a jak se říká - dítě štěstí rodiny, denně na půl hodiny," dodal zvesela Zdeněk Troška.

K dětem svým nejbližších přátel je ale vždy vřelý a funguje jako hodný strejda, který je umí i rozmazlovat.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?