LŽI vyvráceny. Prodej Horníčkovy vily se nekoná!

 Celebrity 
07. února 2015 05:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vila na pražských Vinohradech prodána nebyla. Pouze byt, v němž žil Miroslav Horníček  archiv
Informace o tom, že byla prodána jedna z nejkrásnějších vil na pražských Vinohradech, takzvaná Horníčkova vila, jsou vyvráceny! Objevily se totiž zprávy, že dům v hodnotě desítek milionů korun získal nové majitele i se slavným obyvatelem Lubomírem Lipským za "pár korun". Je to ale nesmysl!

"Prodal se jen Mirkův byt, jinak my tu zůstáváme a jsme taky majitelé. Je dobře, že se ten byt prodal. Od jeho smrti v roce 2003 to tu jen chátralo, nevětralo se tam," prozradil pro VIP Story.cz jednadevadesátiletý herecký bard Lubomír Lipský.

Původní záměr bylo prodat byt, kde bydlel jeho přítel, herec, spisovatel Miroslav Horníček za co nejvíce. Dědicové, kterých bylo na jeho majetek celkem sedm, chtěli 15 milionů korun. To však za bytovou, byť rozlehlou jednotku v domě se zahradou dát nikdo nechtěl. Proto musela přijít sleva.

Za kolik manželé Rothenbülerovi byt v domě, kde dosud žije Lubomír Lipský, jeho vnuci a jeho synovec Dalibor tam má střižnu pro filmy, prozradit nikdo nechce. Podle dostupných informací se byt prodal okolo 10 milionů korun. Další stovky tisíc noví majitelé musejí do části nemovitosti investovat.

Na investice nečeká jen bytová jednotka, kde Horníček žil desítky let a kam za ním chodili třeba Jan Werich, Stella Zázvorková, Jaroslava Adamová a mnozí další, ale i celý dům. Teď se majitelé ale už snáze o nutné investice podělí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve