S tímhle tajemným fešákem si to rozdají Csáková i Gemrotová z Fantoma! FOTO UVNITŘ

 Celebrity 
08. února 2015 04:54 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Kdo je oním tajemným fešákem, s kterým si to rozdají Ilona Csáková i Michaela Gemrotová? archiv
Ilona Csáková nebo Michaela Gemrotová (Christine z Fantoma opery) si to rozdají s nejvyšším českým zpěvákem a hercem Radimem Schwabem! Samozřejmě na pódiu. Obě totiž umělec, u kterého je prý všechno velké, nejen postava a hlas, přizval ke spolupráci na dubnovou sérii koncertů Mr. Muzikál 2015.

"Jsem moc rád, že Ilona i Michaela přijaly mé pozvání. Obě mám moc rád a velmi si jich vážím i jako zpěvaček. Na spolupráci se moc těším," prozradil v současnosti nezadaný Schwab, kterému prý snad žádná žena neodolá.

Sám se ale bude muset spokojit jenom se společností obou zpěvaček v rámci koncertu. Csáková i Gemrotová jsou totiž šťastně zadané.

"Budou to největší hity z muzikálů, které se u nás hrají, nebo které se hrály a už se nehrají. Nebo z těch, které se hrají všude možně, ale ne u nás. Ke spolupráci jsem přizval i přední český orchestr Michaela Macourka," prozradil tajemně český Fantom opery Radim Schwab, který se kromě pravidelné fyzické přípravy v posilovně připravuje i po stránce repertoáru a scénáře.

Vstupenky na 12. dubna do Divadla ABC jsou už v prodeji. Dále pak se sexy zpěvák, který hrál řadu let manžela v muzikálech Lucii Bílé, Lucii Vondráčkové a nedávno milence Kateřině Brožové či Yvettě Blanarovičové, chystá s Mr. Muzikálem 2015 například i do Kolína či do Brna...

Vloni v prosinci vyprodal kinosál pražské Lucerny a i jeho další koncerty byly beznadějně vyprodány.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47