Kdo je to? Zpívá jak bohyně a známá herečka ji zachránila z děcáku!

 Celebrity 
10. února 2015 04:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Úžasná a neskutečně talentovaná YANNA archiv
Osud nebo náhoda? Asi to tak mělo být! Prošla si dětským domovem, pak si ji vyhlídla známá česká herečka, adoptovala ji a tím ji zachránila. Proto teď může semifinalistka HLASU ČS Jana Rybníčková zpívat a zpívá jak bohyně!

Jana Rybníčková, která si říká YANNA spolupracuje s předními interprety a její písničky hraje nejedno rádio. Její nevlastní matka, herečka Hana Čížková, které říká "maci", se v době, kdy točila Kameňák se Zdeňkem Troškou, se svým tehdejším manželem rozhodovala, zda mít ještě dceru, když už měla syna. Vlastní děti už mít vzhledem k věku nechtěla, tak volila adopci.

V jednom dětském domově našla tehdy malou holčičku a řekla si, že to je ona. Jenže, do toho ji manžel náhle zemřel a Čížková řešila, co dál. Nakonec si ale malou Janičku přeci jen osvojila a ta získala nejen skvělé zázemí, ale ještě možnost rozvinou talent, kterého má na rozdávání.

"Jsem strašně šťastná, že jsem to tenkrát udělala. Jana byla jiná mezi těmi ostatními dětmi. Kdybych to tenkrát vzdala, bůhví jak by dopadla. Je neskutečně hodná a zpívá skvěle," říká herečka z Kameňáků nebo z Fotografa..

A má pravdu, její Jana Rybníčková, tedy YANNA, zpívá jako málokdo. Nemusí se ani rozezpívávat. Postaví se a jede, i bez hudby a všem spadne brada.

Díky své píli a talentu a urputnosti se dostala i do rádií, spolupracuje s Ewou Farnou a několik věcí udělala i se známým rapperem D.J.. Lippem. Neusíná na vavřínech a chce jít dál. Chystá desku a ráda by se prosadila třeba i v zahraničí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008