Čím se dnes živí Ivana Andrlová? Podnikání zkrachovalo, filmy žádné netočí... po kdysi populární herečce se doslova slehla zem.

 Celebrity 
12. července 2014 06:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Andrlová není na televizních obrazovkách téměř vidět Česká televize
Dříve se se bez Ivany Andrlové neobešla téměř žádná pohádka či televizní inscenace. V posledních letech je ale umění herečku na obrazovce vůbec zahlédnout. Kdyby nebylo primáckého pořadu o kuchtění, tak by televizní divák ani nevěděl, jak dnes vypadá.

Pro svůj výpadek na televizních obrazovkách má Andrlová jednoduché vysvětlení. Těsně po revoluci dobrovolně z hereckého světa zmizela a začala podnikat. Se svojí kamarádkou si otevřela relaxační studio a byznys se jim nečekaně a úspěšně rozjel. Dveře se u nich netrhly a Andrlové absence divadla ani filmu nijak nescházela. Jenže podobná zařízení rostly jako houby po dešti a s přibývající konkurencí klesal zájem i o Andrlové studio.

Na rozdíl od jiných kolegů, ale naštěstí herečku podnikání nezruinovalo, ovšem vrátit se na herecké výslunní, bylo již prakticky nemožné. Po kdysi jedné z nejobsazovanějších hereček a princezen se dnes slehla zem.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod