Tereza Kerndlová pořádá vlastní festival v Buranově u Buranova. Nebudeme ji podceňovat, třeba naláká na své bezchybné tělo nějakou zahraniční celebritu...

 Celebrity 
11. července 2014 17:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tereza se letos na Vary vykašlala Foto: Facebook T. Kerndlové
Ne každá slavná osobnost má potřebu jet do Karlových Varů a předhánět se tu s ostatními o co nejlepší róbu. Jako třeba Tereza Kerndlová, které to stejně nejvíc sluší v plavkách nebo na pláži jako Miss mokré tričko, tak proč se cpát do drahých šatů, když si může užívat sluníčko s nejbližšími doma na zahradě.

„49. ročník Buřtového festivalu v Žernovníku. Právě jsme zkoukli Váhalovy špekáčky a teď nás čeká Globusový speciál,” postovala zpěvačka na sociální síti a na většině fotografií má na sobě jen krémové krajkové plavky. Znovu jsme se mohli přesvědčit, že na těle Kerndlové se od posledních snímků nic nezměnilo a stále má skvělou postavičku.

Aspoň má Jiří Bartoška tip na příští místo konání filmového festivalu. Souhlasíme, že u Terezy v Buranově je možná větší sranda, ale nedovedeme si představit, jak si s ní na zahradě opéká špekáčky Mel Gibson nebo Dáša Havlová v intergalaktické róbě. Tak uvidíme, třeba se jí to jednou splní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod