Z čeho žije kdysi jedna z nejobsazovanějších českých hereček? Podnikání zkrachovalo a filmy žádné netočí.

 Celebrity 
30. září 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Andrlová o pořádnou práci nezavadí  archiv TV Barrandov
Dříve se se bez Ivany Andrlové neobešla téměř žádná pohádka či televizní inscenace. V posledních letech je ale umění herečku na obrazovce vůbec zahlédnout. Kdyby nebylo primáckého pořadu o kuchtění, nebo seriálu Stopy života na Barrandově, tak by televizní divák ani nevěděl, jak dnes vypadá.

Pro svůj výpadek na televizních obrazovkách má Andrlová jednoduché vysvětlení. Těsně po revoluci dobrovolně z hereckého světa zmizela a začala podnikat. Se svojí kamarádkou si otevřela relaxační studio a byznys se jim nečekaně a úspěšně rozjel. Dveře se u nich netrhly a Andrlové absence divadla ani filmu nijak nescházela. Jenže podobná zařízení rostly jako houby po dešti a s přibývající konkurencí klesal zájem i o Andrlové studio.

Na rozdíl od jiných kolegů, ale naštěstí herečku podnikání nezruinovalo, ovšem vrátit se na herecké výslunní, bylo již prakticky nemožné.

Nedávno se sice objevila v seriálu Stopy života, ale dožila pouze do sedmého dílu. Pak ji scénáristé nechali zemřít. Kdysi jednu z nejobsazovanějších hereček a princezen dnes na obrazovkách vídáme opravdu jen sporadicky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47