Chce mít trenér z Martiny Sáblíkové pouze stroj na medaile a zlatonosnou slépku? Vypadá to, že kromě trénování nesmí medailistka vůbec nic.

 Sport 
11. července 2014 14:27 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Místo vedle Martiny zeje prázdnotou Foto: Facebook
Martině Sáblíkové zřejmě nestačí, že je trojnásobná olympijská vítězka v rychlobruslení. Svoji sportovní kariéru posouvá stále dál. Minulý týden opět dominovala na společném mistrovství ČR a Slovenska v silniční cyklistice. Neuvěřitelně nadané Martině se ve sportu daří, na co sáhne. Navíc je obrovský dříč a neustále na sobě pracuje.

Jenže v sedmadvaceti letech zná pouze trénování a závodění a to je přece jen trochu málo. Její kouč Petr Novák navíc podle všeho nesnese jakýkoliv odpor a z Martiny chce udělat stroj na medaile. Soukromí závodnice ho v tuhle chvíli zase až tak nezajímá. Před měsícem zažil Novák obrovský šok, když mu do Holandska odešla jedna ze svěřenkyň Karolína Erbanová. Přechod byl nečekaný a vysvětlení poněkud chatrné.

Je otázka, zda se Erbanová skutečně chtěla v Holandsku zdokonalit v technice rychlobruslení, anebo spíše utekla před drsnými metodami svého despotického kouče.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod