Vdovec roku má fakt temné období. Jestli Josef Rychtář neprodělal infarkt teď, má na něj rozhodně zaděláno!

 Celebrity 
12. července 2014 05:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Rychtář prodělal infarkt Foto: Archiv vipstory.cz
Tak dlouho chodil se džbánem pro vodu, až se ucho utrhlo? Nejspíš už jste slyšeli, že vdovec po Ivetě Bartošové Josef Rychtář prý v uplynulých dnech prodělal infarkt. Se zprávou přišel server Super.cz, který o tom informoval Rychtářův pochybný kumpán Petr Veselý.

Ačkoliv Rychtář pod všemi nadávkami, podivným přehráváním smutku, nátlakem ze strany všech lidí okolo, vypadal, že má tvrdou skořápku, očividně už i na něj to celé bylo moc. Možná mu došlo, že ho téměř celá republika nenávidí a to už chce opravdu silnou náturu. Beze srandy je to pak boj o život, protože nikdy nevíte, kdo se rozhodne, ve svých očích ”toho vraha Rychtáře” zneškodnit a neustálý stres nikdy neplodí nic dobrého. Ale tak trochu si za to může sám...

Ostatně Vdovec roku se přiznal, že v posledních týdnech zažívá hotové psychické peklo. Traumaticky zní už jenom to, že stále přebývá v domě po Ivetě, v němž nadále nemá co dělat. Josef se prý dokonce přiznal, že už i on začal sem tam uvažovat o sebevraždě a pouze krůček ho drží od kolejí v prokleté Uhříněvsi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod