Eva Decastelo je u plotny úplně marná. Aspoň, že to umí ostatním udělat natvrdo!

 Celebrity 
25. dubna 2014 05:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Evičce musí doma podstrojovat manžel Foto: Facebook E. Decastelo
Velikonoce jsme snad všichni přežili ve zdraví, moderátorka Eva Decastelo je trávila s rodinou na Vysočině. Její manžel René pochází ze Želiva a tam se tradice dodržují. „Ráno chodíme s dětma na proutí, upleteme si pomlázky, budeme malovat kraslice, což mi moc nejde, takže budu na stejné úrovni jako naše tříletá Zuzanka. A pak jdeme na šupačku,” popsala Eva vipstory.cz, že je to prý celé hrozně hezké.

Jestli se jí to ale nelíbí jen proto, že ona sama prý maximálně uvaří vajíčka natvrdo. „Já neumím vařit, takže nepeču. Dětem doma samozřejmě něco nachystám, ale kdybych k nám chtěla někoho pozvat na večeři, tak ho rozhodně neoslním a ještě bych ho asi urazila. To raději poprosím manžela,” svěřila drobná moderátorka. René je údajně skvělý kuchař a na rozdíl od Evičky umí jídla dochutit. Navíc prý skvěle ovládá řeckou kuchyni a nám už se z toho akorát tak sbíhají sliny.

„Manžel je proto u nás hlavním živitelem rodiny nejen finančně a pravidelně mě doma překvapuje večeří,” dodala Decastelo. Když prý totiž zrovna moderuje, její partner se doma mezitím pustí do přípravy jídla. Občas se zapojí i děti a z chystání večeře se stane rodinná sešlost. Ale aby to neznělo tak dokonale, hádejte, kdo doma potom myje a uklízí nádobí...?
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?