Uršula Kluková má po sedmdesátce spadeno na zajíčky. Na veřejnosti se hrdě hlásila k tomuto svalovci.

 Celebrity 
23. dubna 2014 13:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Uršula se mladíčky udržuje ve formě Foto: Health & Beauty kosmetika
Přestože Uršula Kluková momentálně exceluje v seriálu Doktoři z Počátků, jak se to někde hemží chlapy, ráda si najde čas. Na veletrh Interbeauty Prague v pražských Holešovicích dorazila mezi prvními a ihned se vrhala na finalistu Muže roku Vojtu Zvěřinu. S láskou mu začala na obličej mazat bahenní masku a neodpustila si poznámku, že si na mladého a hezkého kluka sáhne ráda. „Ale musí mít charisma a být o pár let mladší. Vojta je přesně můj typ. Už jsem ho pozvala do divadla na mé představení a třeba zajdeme i na skleničku vína,” rozpovídala se Kluková.

Uršula na muže nemá moc štěstí a dlouho je bez chlapa. Nemůžeme jí tedy vyčítat, když si mužskou společnost vychutnává plnými doušky. „Co z toho života jiného mám? Víte, ti mladí mi dodávají optimismus a chuť do života,” dodala herečka, která i po sedmdesátce srší energií. Možná, že se jí proto po vzoru svých kolegyň ještě nějakého mladíčka podaří klofnout.

Aby šance zvýšila, s vidinou krásy na veletrhu vyzkoušela přírodní kosmetiku Health & Beauty, jenž se vyrábí z minerálů, soli a bahna Mrtvého moře. To je nejen známo léčbou všelijakých kožních problémů, ale také omlazujícími účinky. Zároveň kosmetika HB neobsahuje žádné parabeny a je obohacena pouze o rostlinné výtažky a aromatické oleje. Uršulu na první pohled zaujala tělová másla z léčivých bylin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve