Rivalita mezi modelkami: Fakt nebo mýtus? Simona Krainová o tom ví své.

 Celebrity 
24. dubna 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Simona a Eva Herzigová jsou přítelkyně dodnes Foto: Facebook S. Krainové
Simona Krainová je sice dobrodruh, ale až takový, aby se vydala do světa na vlastní pěst, zase ne. Začínala tedy u Milady Karasové po boku dalších zvučných jmen, jakými jsou Eva Herzigová, Tereza Maxová, Daniela Peštová, Markéta Smetanová, Pavlína Němcová... Část děvčat odletěla do Paříže na konci 89. a Simona na začátku 90. roku.

Říkáte si, to musela být, panečku, rivalita? Omyl! Krainová nám to naopak vyvrátila. Místo toho, aby si děvčata navzájem řezala podpatky a činila atmosféru dusnou, jak jen to šlo, dělaly prý společné dýchánky a navzájem si fandily. „Myslím, že rivalita je největší v Česku. Teda spíš taková ta nenávist a nepřejícnost. My jsme byly rády, že jsme spolu. Bylo nás málo a neměly jsme potřebu plnit se záští jedna vůči druhé. Naopak to bylo hrozně hezké. Dodnes mám doma dokumenty, jak sedíme s Evou a Terezou u stolu a bavíme se,” vysvětlila Simona. Naschvály mezi modelkami jsou prý pouhé nesmysly a klišé.

„Dříve jsem se proti Češce nebo Slovence na ulici rozběhla... nyní raději běžím na druhou stranu,” dodala Krainová k současným poměrům mezi českými kráskami. Teď je otázkou, zda je rivalita na molech pouhý mýtus a nebo bychom se měli stydět za povahu svého národa. Když však Simona začínala, modelek bylo málo. Dnes jsou takových holek mraky a jejich lhůta trvanlivosti je stále kratší...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?