Lucie Borhyová i Eva Decastelo mají blízko k Botoxu

 Celebrity 
09. srpna 2019 20:15 / Natálie Nová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Holky pokřtily debutovou desku kapely Botox Instagram
Řada známých osobností, mezi nimiž nechyběla například Lucie Borhyová, Eva Decastelo, Sagvan Tofi, Bořek Slezáček nebo Patricie Pagáčová (Solaříková), se sešla v pražském Hard Rock Cafe, aby pokřtila debutovou desku kapely Botox.

Album s názvem Dvě tváře vyšlo v červnu 2019 po téměř roce a půl existence skupiny, kterou založili zpěváci Jan Kopečný a Petr Ryšavý. Album kapela pojmenovala podle jedné z písní, která, jak kluci s oblibou říkají, plně charakterizuje proměnnost nálad v kapele. Dva z pětičlenné party jsou totiž narozeni ve stejný červnový den ve znamení Blíženců, a s nadsázkou řečeno, není vždycky jednoduché s jejich druhou méně sympatickou tváří v malé dodávce existovat. Název ale vystihuje i fakt, že kapela není doprovodným uskupením jednoho frontmana, ale skvělé zpěváky a výrazné osobnosti má hned dva.

Dalšími kmotry desky byly také Aneta Krejčíková, Eva Burešová, Malvína Pachlová, Katka Říhová nebo Radka Rosická, která Botoxu upekla luxusní dort s vizuálem nového alba.

„Přeji vám, aby se vaše písničky poslouchaly a stávaly se z nich hity. Také ať spolu vydržíte minimálně tak dlouho, jako my s Reyem,“ popřála skupině Lucka Borhyová, která, jak řekl frontman Honza Kopečný, už do kapely Botox v podstatě patří, protože si zahrála v loňském roce ve videoklipu k písni Stalker, který natočil režisér Juan David Salazar. S ním kapela během srpna natočí další dva videoklipy, první k písni Teď už to víš, tedy k duetu s mladou talentovanou zpěvačkou Nelly Řehořovou, a druhý ke skladbě Tráva, který bude mít premiéru v říjnu.

Kapela zároveň chystá podzimní klubové turné k nové desce po českých a moravských městech, na kterém bude Nelly hostovat. Turné začne 4. října v Českých Budějovicích a skončí 22. ledna v Lucerna Music Baru.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47