Bára Basiková si svým novým partnerem moc nepomohla. Petr Polák nezavadí o práci a navíc přemýšlí o emigraci. Chce snad populární pěnici elegantně zdrhnout?

 Celebrity 
24. dubna 2014 14:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zatím šťastná rodinka  Foto: Facebook
Zpěvačka Bára Basiková zřejmě patří k ženám, které neumí být samy. Po rozvodu s Jaromírem Pizingerem si zpěvačka opět zadělala na problémy.

Mírně řečeno v hodně zralém věku ztratila hlavu, zakoukala se do Petra Poláka a pořídila si s ním dítě. Její vyvolený je o patnáct let mladší a ještě k tomu i docela dobře vypadá. Je celkem jasné, že jejich svazek může mít jen omezenou dobu trvání, neboť věkový rozdíl bude s narůstajícím věkem zpěvačky stále markantnější. Již dnes pozornému oku dvojice příliš neladí.

Navíc Polák přišel se zajímavou myšlenkou, že by se nejraději odstěhoval za hranice České republiky. Otázkou je, proč. Je pravda, že herec u nás není příliš režiséry obsazován. Naposledy se mihl v seriálu Ordinace v růžové zahradě a občas dostane práci v nějaké reklamě. Ale důvody mohou být i jiné. Mediálně ostře sledovaný a nesourodý pár by nebyl v cizině bulváru tak na očích, anebo může jít i o úhybný manévr, jak se elegantně vyvléci z okovů manželství.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve