Nová Česká Miss má přítele, s nímž se rozhodně neplánuje rozejít. No nic, řekneme si za půl roku...

 Celebrity 
01. dubna 2014 04:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zleva: Nikola Buranská, Gabriela Franková, Tereza Skoumalová Foto: Česká Miss
Devatenáctiletá dívka jménem Gabriela Franková se v sobotu v Hudebním divadle Karlín stala v pořadí desátou Českou Miss. Korunku jí osobně předal italský sex symbol Sophia Loren, která do Čech přijela speciálně kvůli této události.

Rodačka z Brna zvítězila nad ostatními devíti finalistkami a kromě prvního místa si odnesla i titul Miss posluchačů Frekvence 1. Konečné výsledky záležely především na diváckém hlasování. Těžko říct, jestli za to mohla její ze všech finalistek největší přírodní ňadra nebo kouzlo osobnosti... Pánové, kdo si ale brousíte zuby na nejnovější českou krásku, musíme upozornit, že dívka je již zadaná. Doufejme, že jí partner vydrží i nadále. Každá Miss potvrdí, že následný tlak po soutěži je opravdovou zkouškou dobrého vztahu a nejedna o svého milého tímto přišla.

Novou Českou Miss čeká reprezentace na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. 1. vicemiss se stala kudrnatá kráska Tereza Skoumalová z Ostravy, která s titulem Česká Miss World pojede na stejnojmennou soutěž a 2. vicemiss si vybojovala Nikola Buranská z Přerova, jenž se pokusí uspět v ekologicky zaměřené soutěži Miss Earth.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod