Tak tohle ti, Patriku, nežerem! Ono to s tím Rytmusovým hubnutím asi není až tak horké.

 Celebrity 
31. března 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Mezi fotografiemi je rozdíl pouhé tři týdny! Foto: Facebook P. Vrbovského
Dara Rolins to řekla jasně. Jejímu příteli Patriku Vrbovskému prý stačí se do vylepšování postavy jen trochu zakousnout, protože základ má. Ačkoliv rapper známý pod pseudonymem Rytmus chodí doslova s ”bio” zpěvačkou, nikdy se nedokázal natolik hecnout, aby dotáhnul svůj zdravý životní styl do úplného konce.

Aby jeho motivace měla tentokrát delší trvanlivost, začal výsledky svého snažení pravidelně sdílet na sociální síti. Vytyčený cíl je jednoznačný – vysekat postavu do konce dubna. Jinak to bude prohra nejen osobní, ale i veřejná. Najmul si trenéra, omezil sacharidy, pravidelně cvičí... a po třech týdnech vypadá, jako by si vzal místo činky kouzelnou tabletku.

Poslední fotografie totiž zaznamenala tak výraznou změnu, až se to člověku nechce věřit. Potetovaný nabušenec Rytmus přímo před očima změnil muskulaturu k nepoznání. Je tohle vůbec možné v takovém časovém presu nebo se jedná o šikovnou fotomontáž? Nechceme shazovat tvrdou snahu, a o cvičení rozhodně nevíme vše, ale co ten podezřele hubený krk? Na druhou stranu, jestli v té posilovně i spí, tak je asi možné vše.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008