Lady Gaga oslavila 28. narozeniny. To znamená, že se navlékla do dalších bláznivých kostýmů, v nichž sotva vidí na krok.

 Celebrity 
30. března 2014 17:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Už jste si koupili lístek na její Artpop bál? Foto: Twitter
Tak je zase o rok starší, ale o to šílenější. Lady Gaga vyvolává debaty každý den. Někdo ji nesnáší, druzí ji milují. Nebojí se vyjádřit svůj názor a často k tomu zvolí opravdu nevšední způsob mluvy. Roku 2010 ji časopis Forbes zařadil na seznam 100 nejvlivnějších osobností světa, byla na 4. místě.

V pátek 28. března oslavila tato extravagantní popová diva osmadvacáté narozeniny a jak se dalo čekat, připravila si na to pár pěkných oblečků, kterým nechyběly monstrózní klenuté platformy, masky na očích, přehnané paruky a prapodivné kostýmy, u nichž se často nedá určit, o jakou část oděvu přesně se vlastně jedná.

K narozeninám dostala Gaga nejen hromady blahopřání, ale zároveň odstartovala své další turné s názvem The Artpop Ball, během něhož podruhé přijede i do Prahy. Koncert se bude konat 5. října v 02 aréně a cena lístku se pohybuje okolo 1400 až 2600kč. Už teď je jasné, že všechny fanoušky čeká velkolepá nezapomenutelná show.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008