Hvězda Twillight ságy se rychle vdala. A než jsme se nadáli, už se rozvádí!

 Celebrity 
31. března 2014 14:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nikki Reed a Paulovi to vydrželo pouhé dva roky! Foto: Twitter
Po krátkých dvou letech je konec. Americká herečka Nikki Reed a zpěvák Paul McDonald se rozvádějí. Potvrdil to jejich zástupce deníku US Weekly. Zjistili, že jim to nefunguje a rozhodli se jít každý vlastní cestou. Přesto však plánují nějakou tu hudební spolupráci. Uvidíme, jak jim ta pozitivní nálada vydrží, až se budou dělit o majetek.

Údajně už posledních šest měsíců žili odděleně, jelikož měli moc pracovních povinnosti. Zajímavé je, že jedna z těch povinností byla spolupráce na vydání debutového alba Falling. V hudebním studiu se dvojice dokázala dohodnout, ale za dveřmi svého domu ne. Herečka indiánského původu, která se za poslední dobu nejvíce proslavila rolí v Twillight sáze jako Rosalie Hale, přesto tvrdí, že manžela, kterého opouští, moc miluje, ale nám je jasné, že nějaký ten kostlivec ve skříni určitě visí!

Nikki a Paul se vzali již po sedmi měsících randění na soukromém ranči v Kalifornii. V té době si oba mysleli, že nemohou být šťastnější. Poprvé se setkali v březnu 2011 na premiéře Červené Karkulky a McDonald byl v současné době finalistou soutěže American Idol. O měsíc později už se přestěhoval do LA ke své milé.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve