"Hokejová rodino, společně vše dokážeme..." hlásá Jarda Jágr. Slováky jsme poslali domů, pojďme zatopit Amíkům!

 Sport 
19. února 2014 10:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jardo, jeď!  / inStory.cz
Hoši, děkujeme! Po první třetině to vypadalo, že Slovákům vyprášíme kožich a pojedou domů s ostudou. Nakonec to tak jednoznačné nebylo. Po komfortním náskoku 4:0 přestali Češi hrát a slovenský tým se dokázal dotáhnout na rozdíl jediné branky. Pojistku v samotném závěru přidal do prázdné branky Plekanec a Češi zvítězili nad svými východními sousedy 5:3.

Šetřili snad podvědomě síly na USA? „Asi jo. Právě proto to dopadlo, jak to dopadlo. Přestali jsme hrát, a když na velkém hřišti přestaneš hrát, tak dáváš soupeři šanci. Oni mají výbornou první lajnu, co si budeme říkat. To jsou všechno hvězdy. Už neměli co ztratit, šli do útoku a zatápěli nám. Kdybychom hráli naplno, vyhráli bychom třeba 7:1, ale ve středu bychom si vyčítali, že nemáme nohy. Nevím, tohle je hrozně těžký,“ řekl bezprostředně po utkání Jaromír Jágr.

A měl pravdu. Síly budou na americký tým plný hvězd kanadsko-americké NHL potřeba. Protože jestli to byl se Slováky bratrovražedný souboj, tak dnešní utkání s Amerikou bude podle nás ještě o level výše. Takže, Češi do toho!
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?