Zatímco Jaromír Jágr mrzne v Čechách, jeho Veronika vyrazila za sluncem

 Celebrity 
11. února 2018 09:39 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věčně vysmátá Verunka navštívila muzeum zmrzliny Instagram
Zatímco si legendární český hokejista Jaromír Jágr ihned po svém návratu do Česka musel rychle zvyknout na teploty kolem bodu mrazu, jeho Veronika vyrazila za sluncem a mořem do mexického Cancúnu.

Co roky fanouškům Kladna sliboval, to teď Jaromír Jágr splnil. Začal hrát v dresu Rytířů. První vystoupení Jaromíra Jágra na domácím ledě po návratu z Calgary sledovalo vyprodané hlediště, ale fanoušci Kladna museli strávit porážku s Litoměřicemi. Několikrát vytvořil také gólové příležitosti pro svého spoluhráče, ale brankou neskončily.

Jágr má za sebou zatím tři zápasy. A jak se Rytířům Kladno zatím daří? Třetí zápas, třetí vyprodaný stadion, druhá porážka. To je stručná statistika hokejové legendy Jaromíra Jágra po návratu z NHL do Kladna, v jehož dresu při porážce 1:4 s Litoměřicemi poprvé nezaznamenal ani bod. Pětačtyřicetiletý útočník se po utkání fanouškům omlouval.

Zatímco se Jarda potil na ledě, Verča si užívala na pláži. V Cancúnu plném luxusních hotelů opalovala bývalá kadeřnice své vysportované tělíčko. "Užila jsem si krásné čtyři dny jen sama se sebou. Nejsem milovníkem těchto letovisek plných all inclusive hotelů a turistů. Nemá to nic společného s cestováním, které miluji. Takže pokračuji dál a těším se na pouliční tacos, burrito a místní mňamky," svěřila se fanouškům na Instagramu Veronika.

Zažít skutečnější Mexiko jela Veronika třeba i do Playa Del Carmen, kde navštívila například Muzeum Fridy Kahlo nebo muzeum zmrzliny. Nevynechala ani procházku městem.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve