Ornella nechala dítě v autě a dělala scénu v nemocnici

 Celebrity 
19. února 2014 06:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
V prvé řadě více pokory... Foto: Facebook O. Štikové
Profesí matka a milenka Ornella Štiková oslavila 21. narozeniny. Jaké vlastnosti měla už od narození a jaké postupně nabyla na své cestě ke slávě, to nám není známo.

My bychom jí tímto do budoucna popřáli v prvé řadě více pokory. Aby příště nemusela nadávat do pohlavních orgánů sestrám na pohotovosti. Ano, často si lidé stěžují na přístup lékařů v těchto akutních zařízeních. Ovšem než se Ornella příště začne durdit nad neschopností lékařského personálu, měla by si nejdřív zamést před vlastním prahem. Ono argument – spěchám, mám v autě dítě, není zrovna vhodné zmiňovat. Co hůř, když je to pravda.

Dále jí přejeme, aby se jí podařilo proslavit i něčím jiným, než udělat si dítě s ženatým mužem. Aspoň by o ní novináři potom nemuseli psát tak ošklivě a všem by dokázala, že se v ní pletou.

A na závěr i to zdraví. Mladá Štiková má teď akutní zánět v loketním kloubu a musí mít proto zafačovanou ruku. Navíc, když nebude nemocná, nebude muset navštěvovat lékaře vůbec a ušetří si tak mnoho zbytečných starostí.

Všechno nejlepší, Ornello!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve