Jsou si holky ryšavé podobné? Tři sestry Geislerovy pohromadě.

 Celebrity 
19. února 2014 10:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lela, Aňa a Ester Geislerová Foto: Essensity by Schwarzkopf Professional
Přírodní naturel v té nejčistší podobě přirozené krásy. Koho jiného si na ztvárnění tohoto kréda vybrat, než ikonické trio sester Geislerových. Snesitelná lehkost bytí, objevení sebe sama, opravdovost, vášeň, nespoutanost a svoboda. To vše vystihují Aňa, Ester a Lela Geislerová.

Vlasový mág Michal Zapoměl v rámci exkluzivního uvedení nové barvy na vlasy Essensity představil zároveň vlasovou kolekci, s níž oslavuje přirozenost a návrat k přírodě. Nejen živočišné trio, ale i nový koncept barev podnítily v Michalovi myšlenku pro nafocení vlasové kolekce THE SISTERS. A tak se všechny tři sestry Geislerovy staly předmětem focení fotografa Matúše Tótha. Každá z nich uvádí jeden z účesů charakterizující myšlenku celé kolekce.

Sama Aňa Geislerová barvy Essensity vyzkoušela. „Doporučila bych je všem, kdo mají z barvení obavy. Svědčí vlasům, které jsou po nabarvení lesklé, silnější a nevysušují se tak rychle jako po běžném barvení. Fungují a v podstatě nejsou vidět. Mám pocit, že mám zas takovou barvu, jakou znám ze svých fotek z dětství,” zavzpomínala herečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod