Nicolas Cage přiznal zajímavý detail z doby, kdy hrál Draculu: Ochutnal vlastní krev

 Seriály & Filmy 
13. dubna 2023 18:50 / Pavla Krejčí
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nicholas Cage Depositphotos
Herec Nicolas Cage mnohdy vzbuzuje kontroverze. Jednou je nahoře, jednou dole. To platí o jeho soukromém životě i kariéře. Nyní si zahrál Draculu a podle zpráv ve filmu doopravdy ochutnal krev. A vlastní!

Herci a režiséři často odhalují některé z nejneobvyklejších anekdot z doby, kdy pracovali na svých filmech. A některé z nich mohou vzbuzovat nechuť, šok i fascinaci. Takovým příkladem je i Nicolas Cage, který si nedávno zahrál Draculu.

V nedávném odhalení z podivného a úžasného světa hollywoodských filmových scén Nicolas Cage přiznal znepokojivý detail z doby, kdy natáčel film Renfield, v němž hraje ikonického upíra Drákulu. Herec je známý tím, že je jedním z nejvýstřednějších v Hollywoodu a při natáčení tohoto filmu se mu stalo něco poněkud znepokojivého. Prý neúmyslně pil svou vlastní krev, jako by byl skutečně Drákula.

Herec se rozpovídal během pořadu Reddit AMA (Ask Me Anything) kde byl spolu se svým kolegou Nicholasem Houltem. V rozhovoru byli herci jedním uživatelem dotázáni, zda při natáčení tohoto filmu byla spotřebována nějaká skutečná krev, na což Cage s nádechem hravosti odpověděl: "Tesáky byly opravdové tesáky, byly keramické a docela špičaté. Párkrát jsem se omylem těmi tesáky kousl do rtu a kvůli tomu jsem opravdu pil vlastní krev."

Hoult záhy po něm dodal: "Mám rád chuť vlastní krve." Cage pak přidal dotek své vlastní osobnosti a zakončil otázku tím, že dodal: "Je v tom něco hřejivého." Inu, snad se mu ochutnávaní vlastní krve moc nezalíbilo. 

Film Renfield, který režíruje Chris McKay, bude v kinech uveden 14. dubna tohoto roku. Děj je založen na životě Draculova stoupence Renfielda, jehož úkolem je pokládat oběti na podnos a plnit rozkazy svého „šéfa“, podotýká Daily Mail.

Ve filmu se chce Renfield dostat pryč od slavného upíra, aby mohl žít „normálním“ životem v New Orleans, kde se zamiluje do dopravní důstojnice Rebeccy Quincy. Ale nebude pro něj snadné dostat se pryč od mocného hraběte.

Sám Cage by se k roli Drákuly opět vrátil. Prý by chtěl tuto postavu více prozkoumat a zjistit, proč se stál tím, čím je. "Tohle je pro Drákulu v tomto filmu ideální doba. Ale nevadilo by mi prozkoumat, jak se z Drákuly stal Drákula? Jak ses stal tím chlapem? Chci si udělat čas na to, abych to ztvárnil, abych viděl, jak se tam dostal,“ vysvětlil Cage podle Variety, když byl dotázán na roli, kterou by si rád zopakoval. "Pro mě byl Dracula vždy o lásce a vyhnanství. Je to neopětovaná láska a nakonec, pokud lásku nezískáš zpět, zkazíš se. Chci se tomu podívat na zoubek."

Autorský článek, další zdroje: Faroutmagazine, Daily Mail, Variety, Reddit

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?