Avril Lavigne se vdávat nebude. Odvolala zasnoubení a Modu Sunovi dala kopačky

 Celebrity 
08. března 2023 11:09 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Avril Lavigne a Mod Sun už pár netvoří Depositphotos
Přišlo to jako blesk z čistého nebe a ještě navíc ne oficiálně. Je to ale sotva týden, co se Avril Lavigne rozhodla dát kopačky svému snoubenci, rockerovi Modu Sunovi. A to se s ním loni v dubnu zasnoubila při velké romantice v Paříži a chlubila se tím na sociálních sítích několik dní.

Ani se rok s rokem nesešel a je po všem. Zajímavý je ale i průběh rozchodu. Ještě, než Mod Sun před několika dny vyrazil na své koncertní turné, zdálo se, že je všechno v pořádku a on a Avril byli stále zasnoubeni. Avril tak počkala, až Mod bude pryč a pak mu dala kopačky. Není ale jasné, jestli mu poslala textovku nebo napsala email nebo mu to alespoň řekla přes telefon.

Co ale jasné je, je fakt, že Moda to celkem zaskočilo a v tomto duchu se nese i jeho příspěvek na Instagramu. Mod Sun, vlastním jménem Derek Ryan Smith, v úterý na Instagramu napsal emotivní příspěvek v tomto znění: „Za 1 týden se mi úplně změnil celý život…Jen vím, že na to všechno existuje plán. Budu mít hlavu nahoře + vždy poslouchám své srdce, i když se cítí zlomené. Být obklopený láskou každou noc na turné je absolutní požehnání. Mám ty nejlepší přátele na celém světě, díky, že mi vždy stojíte za zády. Uvidíme se na pódiu.“

Takže Mod možná tušil, že se jeho vztah s Avril Lavigne nevyvíjí dobře, tak mu to ale nedokázala říct osobně. V kuloárech se povídá, že ve vztahu měli poslední dva měsíce problémy, přesto spolu ale ještě minulý měsíc byli na večírku k udílení hudebních cen Grammy. Mod také u příležitosti vydání svojí nové desky, na které má s Avril duet, mluvil o tom, že je kanadská zpěvačka láskou jeho života. „Našel jsem v tomto světě takového partnera, abych prošel chaosem, který ti život přináší. Našel jsem toho člověka. Jsem se skutečnou dospělou ženou, která si tím vším prošla 10krát a dělá ze mě lepšího člověka. Úspěch lze definovat stárnutím a vytvořením rodiny a předáváním těchto vlastností, které máte, a učením někoho, koho jste přivedli na tento svět. Je to poprvé v životě, co jsem začal přemýšlet o tom, jak definovat úspěch tímto způsobem. Chci zestárnout. Chci být tátou a pak chci být dědečkem.“

Mod Sun byl tedy opravdu do Avril zamilovaný a dokonce si myslel, že by s ní mohl strávit zbytek svého života a založit s ní rodinu. Jenomže Lavigne mu vypálila rybník. Rocková hvězda má ostatně poměrně bohatý milostný život a je také ve svých osmatřiceti už dvakrát rozvedená.

Se svým kytaristou Jesse Colburnem chodila čtyři roky, ale v roce 2004 se s ním rozešla a on raději opustil kapelu. Pak Avril začala chodit s Deryckem Whibleym z kapely Sum 41, o rok později se s ním zasnoubila a nakonec si ho i vzala. Po tříletém manželství ale přišel v roce 2009 rozvod.  Pak měla několik neoficiálních románků, než v roce 2010 potkala zpěváka Brodyho Jennera a chodila s ním dva roky.

Pak už bylo zaděláno na druhou svatbu, tentokrát s frontmanem kapely Nickelback Chadem Kroegerem, které si vzala v létě roku 2013. Konec manželství ale přišel už o dva roky později. A pak přišly další rychlé několikaměsíční románky, včetně zpěváka Petea Jonase, dokud nepotkala Moda Suna. Jejich romantické zásnuby loni v dubnu v Paříži prožívala Avril ve velkém. Pluli lodí po Sieně, hrál jim k tomu houslista, Nakonec to ale od zásnub nevydrželo ani celý rok.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Mod Sun (@modsun)

Autorský článek, další zdroj: Hello, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?