Sexbomba Monica Bellucci randí se záletným režisérem Střihorukého Edwarda

 Celebrity 
26. února 2023 17:11 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monica Bellucci je stále považována za jednu z nejvíc sexy hereček světa Depositphotos
V osmapadesáti potkala filmovou sexbombu Monicu Bellucci velká láska. Konkrétně s režisérem Timem Burtonem, který stojí za takovými legendárními trháky, jako jsou Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu nebo Alenka v říši divů.

O vztahu dvou prominentních filmařů a dosud neměl nikdo ani tušení, dokud dvojici nenačapali fotografové o Valentýnu na romantické procházce po Madridu. A tak nakonec prasklo, že Bellucci a Burton už spolu chodí čtyři měsíce.

Přitom Monica a slavný režisér se znají už dlouhých šestnáct let, nakonec to mezi nimi ale zajiskřilo až před čtyřmi měsíci, když se zase potkali na jednom filmovém festivalu. Ani vlastně do té doby nebyli k mání a zkrátka teď přišla ta správná chvíle, i když sama Bellucci jednou v rozhovoru řekla, že když přijde na lásku, chová se docela iracionálně a ovládají ji emoce.

To se jí zřejmě stalo, když potkala francouzského herce Vincenta Cassela, kterého si v roce 1999 vzala. Ale manželství nakonec trvalo jen čtyři roky, přesto Monica stihla Casselovi porodit dvě dcery, dnes osmnáctiletou Devu a dvanáctiletou Léonii. Teď už ale byla několik let single, protože se v roce 2019 rozešla s umělcem Nicolasem Lefebvrem. Na muže tedy Bellucci, která je považována dlouhodobě za jednu z nejvíc sexy hereček, moc nemá, nejspíš právě díky tomu, že ji víc ovládají emoce než cokoliv jiného.

Teď je ale Monice Bellucci osmapadesát a Timu Burtonovi čtyřiašedesát a možná, že se potkali v tom správném věku. I když, herečka Helena Bonham Carter by mohla vyprávět, jak jen opravdu těžce trávila fakt, že ji kdysi Burton podváděl. Navíc to zjistila až z britských bulvárních plátků, které Burtona vyfotily s jeho blond milenkou, jak se líbají na ulici poté, co si zašli do kina. Situace byla pro Helenu Bonham Carter o to těžší, že si ji Burton nikdy nevzal, i když spolu žili třináct let, Helena pravidelně hrála v jeho filmech a porodila mu dvě děti, dnes devatenáctiletého Billa a patnáctiletou Nell.

Loni v podcastu Therapy Works Bonham Carter mluvila o svém rozchodu s Burtonem a označila jej za velmi bolestivý rozchod. „Byla to dlouhotrvající záležitost. To je druhá věc, že to není konečné. Nikdy to nekončí. I když se s někým rozvedete, je to dál jistý druh manželství, pokud s ním máte děti. Vztah se musí změnit. Je to velmi komplikovaná věc, jak se o děti podělit.“

V současnosti Helena Bonham Carter chodí s historikem umění Rye Dag Holmboe, děti už jsou prakticky velké a je v úplně jiné situaci, než která ji potkala v roce 2014, kdy musela spolykat hodně hořkých pilulek. A může svému ex snad i přát, aby mu to s Monicou Bellucci vyšlo.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @_cinefreak

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail, Instagram

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?