David Matásek oslavil 60. narozeniny. Jeho milostný život byl stejně bohatý jako jeho kariéra

 Celebrity 
17. února 2023 12:42 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
David Matásek oslavil 60. narozeniny NextFoto
Ačkoliv je David Matásek stále švihák, ani on nemůže popírat ubíhající léta. Oslavil již neuvěřitelných šedesát let a za tu dobu toho stihl zažít opravdu hodně. Jaká byla jeho kariéra i osobní život?

David Matásek oslavil významný životní milník – 60. narozeniny. Není však jen hercem, ale také hudebníkem. Dříve působil v kapele Orlík společně s Davidem Landou a sem tam si rád zavzpomíná na staré časy. Nejvíce je však známý pro svou hereckou kariéru. Poprvé se na obrazovkách objevil ve snímku Jak svět přichází o básníky, přičemž jeho postavu mohli diváci vidět ve všech dalších pokračováních.

Jeho filmový parťák, Pavel Kříž, je dodnes jeho kamarád, nevidí se však tak často, jak by chtěl. „Je to komplikované. Pavel musí být vždycky půl roku v Kanadě, aby nepřišel o občanství a o výhody s ním spojené. Ale pořád to funguje. Když už se potkáme, okamžitě si k sobě sedneme a začneme tam, kde jsme minule skončili,“ řekl webu Proženy.cz

V průběhu let se objevil v řadě filmů i seriálů. Mezi ně patří Redakce, Letiště nebo Polda, kde zazářil jako policista, který se probudí po dvaceti letech z kómatu. Z filmové tvorby to pak byly snímky Jedna ruka netleská, Probudím se včera, Jak se zbavit nevěsty nebo Jedině Tereza.

Jeho milostný život byl stejně bohatý jako kariéra. První žena pocházela rovněž z branže. Byla to Eva Turnová, hudebnice a basistka skupiny The Plastic People of the Universe, jak uvádí eXtra.cz. Manželství však nevydrželo a o něco později řekl podruhé "ano" novinářce a dramaturgyni Simoně. Ta mu porodila dceru Lindu. Nicméně štěstí zkusil i do třetice, z tohoto manželství vzešla dcera Marie a syn Benjamin.

U něj však přísloví do třetice všeho dobrého neplatilo, a tak to zkusil se čtvrtou partnerkou. Eva Vlachová je o celých pětadvacet let mladší a společně vychovávají syna Antonína. I tu nakonec pojmul za manželku. O svatbě informovala jeho dcera Linda, která nasdílela informaci na svůj Instagram. „Tak jsme nám oženili tátu! Ty vole, táto, ale už do čtveřice. Je ti to jasný?"

Sám doufá, že je to opravdu naposledy. Přece jen čtyři svatby, ty se jen tak někomu nepodaří uskutečnit. „S tou čtyřkou uvidíme, ale už bych tedy byl rád, kdyby to takhle zůstalo. Už bych to nechal, kdyby to šlo. Ale já to neplánoval. Někdo mě už v minulosti označil za sériového monogamistu, což je prý skutečný terminus technikus, vlastně diagnóza, kterou asi opravdu mám,“ svěřil se webu Proženy.cz

Přiznává, že se v předchozích letech vždy nechoval úplně ukázkově, ale i on sám si zažil několik perných chvil ze strany žen. „Nemůžu sám sebe posuzovat, ani nechci označovat viníka, prostě se to tak stalo. Byl jsem v různých situacích: zrazoval jsem i jsem byl zrazovaný. Ze všeho se s odstupem času snažím poučit na další cestu,“ svěřil se herec v rozhovoru pro Novinky.cz.

Přejeme herci všechno nejlepší a budeme se těšit na další z jeho skvělých rolí.

Autorský článek, další zdroj: eXtra.cz, Proženy.cz, Novinky.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod