Rytmus s Jasminou staví byt v Dubaji. Rádi tam totiž jezdí na dovolenou

 Celebrity 
10. ledna 2023 09:09 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Rytmus s manželkou si pořídili byt v Dubaji Nextfoto
Slovenský rapper Rytmus a jeho žena Jasmina Alagič prozradili, že si koupili byt v právě rozestavěném developerském projektu v Dubaji. Právě Dubaj je totiž jejich oblíbenou dovolenkovou destinací.

Rytmus s Jasminou se rozhodně nehodlají do Dubaje přestěhovat, až bude jejich byt hotový, ale napříště budou létat do své oblíbené dovolenkové destinace zkrátka do svého a na pronájmu bytu ve volných termínech jistě také slušně vydělají.

Extravagantní manželský pár se navíc domnívá, že investovat do bytu v Dubaji se vyplatí. Investice do nemovitostí se obvykle dobře zhodnocují a pronájem bytu na takovém místě bude také dobře vynášet. Takže je to vlastně poměrně dobrý podnikatelský záměr. V poslední době se vůbec Rytmus a Jasmina zabývají nemovitostmi opravdu hodně. V Bratislavě, kde manželé se svým synem žijí, si rovněž koupili byt v novém developerském projektu a mají také pozemek, na kterém chtějí stavět luxusní chatu. A naopak chtějí prodat vilu v obci Malinovo.

Dubajská nemovitost tak dělá Rytmusovi radost, zvlášť poté, co na podzim minulého roku přesvědčil sám sebe, že je vážně nemocný a umírá. Jak sám rapper popsal v pořadu Level Lama, začaly se mu začátkem listopadu kupit zdravotní problémy. K běžnému stavu, kterým je zatuhlý krk a vteřinové závratě, se mu přidala ještě bolest nohy a chřipkové příznaky. Rytmuse ale nenapadlo nic lepšího, než si stavit diagnózu na internetu. „Já jsem si vygooglil, že to jsou příznaky rakoviny. Tak jsem se vyděsil, že jsem normálně umíral a nikomu jsem o tom neřekl,“ prozradil na sebe rapper v pořadu. Internetovou diagnózou si navíc přivodil stres, ze kterého ještě dostal dvoutýdenní průjem.

Naštěstí ale zpěvák nakonec vyrazil na testy k lékaři, které potvrdily, že je zcela zdravý a měl jen běžné potíže. Manželce Jasmině o všem řekl až poté, co měl jistotu, že je v pořádku. A tak se Rytmus může mimo jiné chystat i na koncertování s kapelou Kontrafakt, kterou v roce 2001 zakládal se svými kámoši Egem a DJ Anysem. V loňském roce Kontrafakt vydal desku s názvem KF ako Rolls a tento rok se skupina chystá koncertovat. Na září Kontrafakt plánuje velký koncert v pražské O2 Areně.

O nemovitosti se tak bude muset starat víc Jasmina, která s Rytmusem začala chodit poté, co se rozešel s Darou Rolins. Ta rozchod nesla těžce a Jasmina Alagič to zprvu po Rytmusově boku neměla lehké. Rapper si ji ale v květnu 2019 vzal a v červenci téhož roku se jim narodil syn Sanel. Jasmina už byla tou dobou na Slovensku celebritou. V roce 2018 například spolu s Leošem Marešem moderovala pátou řadu televizní reality show Československá Super Star a účinkovala také ve čtvrté řadě slovenské verze show Tvoje tvář má známý hlas. V současné době je ale aktivní hlavně na sociálních sítích.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic)

Autorský článek, další zdroj: Instagram, Level Lama

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?