Gisele Bündchen odhalila po rozvodu jedno velké tajemství. Už řadu let má umělá prsa

 Celebrity 
09. ledna 2023 09:09 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Slavná modelka odhaluje ve svých memoárech mnohá tajemství Depositphotos
Tohle tajemství držela jedna z nejslavnějších topmodelek světa pod pokličkou dlouhých sedm let. Teprve až po rozvodu s Tomem Bradym prozradila, že si v roce 2015 nechala tajně zvětšit prsa, čehož prý téměř okamžitě začala litovat.

Přitom to byla právě její ňadra, která jí v začátku její kariéry přinesla slávu. To se psal rok 1997, když se, nahoře bez, Gisele Bündchen prošla po přehlídkovém mole během show světového návrháře Alexandera McQueena. A pak už to šlo jako na běžícím páse. Následně se objevila se svými výstavními ňadry na obálce časopisu Vogue a za 25 milionů dolarů se stala tváří značky spodního prádla Victoria‘s Secret. A tak také získala svoji přezdívku „Prsa z Brazílie“.

Jenomže pak se Gisele Bündchen vdala za hvězdu amerického fotbalu Toma Bradyho, z čehož nakonec nebylo šťastné manželství, a porodila dvě děti, syna Benjamina a dceru Vivian. Obě děti prý kojila osmnáct měsíců, a tak nějak došlo k tomu, že se po dvou porodech její ňadra zmenšila a přišla o svůj ikonický tvar. A proto se Gisele rozhodla pro jejich úpravu.

„Vždy mě chválili za mé tělo a měla jsem pocit, jako by ode mě lidé měli očekávání, která jsem nemohla naplnit. Cítila jsem se velmi zranitelná, protože sice mohu cvičit, mohu jíst zdravě, ale nemohu změnit skutečnost, že obě moje děti si užívaly levé prso více než pravé. Chtěla jsem jen, aby bylo zase vše vyrovnané a aby to lidi konečně přestali komentovat,“ prozradila nedávno Gisele pro časopis People.

A ve svých memoárech, které Gisele napsala formou deníku, přiznává, že si prsa nakonec v tichosti nechala v roce 2015 zvětšit, ale téměř okamžitě toho litovala. „Když jsem se probudila, říkala jsem si: ‚Co jsem to udělala?‘ Cítila jsem se, jako bych žila v těle, které neznám. První rok jsem nosila volné oblečení, protože jsem se cítila nepohodlně,“ napsala slavná modelka.

Ve své knize s názvem Lekce: Moje cesta k smysluplnému životu, Gisele samozřejmě píše i o svém nevydařeném manželství s Tomem Bradym, které jí připravilo hodně stresu, a modelka v memoárech nezatajila ani fakt, že několikrát měla sebevražedné myšlenky. „Věci mohou navenek vypadat perfektně, ale nemáte ponětí, co se ve skutečnosti děje. Cítila jsem, že možná nastal čas podělit se o některé ze svých zranitelností, a to mě přimělo si uvědomit, že všechno, co jsem prožila, bych nikdy nezměnila, protože si myslím, že jsem tím, kým jsem, díky těmto zkušenostem,“ myslí si Gisele Bündchen, která svoji knihu propaguje ve svých Instastories.

Rychlý a pro veřejnost překvapivý konec manželství přišel na podzim loňského roku. Jen, co Tom Brady opět nesplnil svůj slib a zase začal hrát fotbal, padla poslední kapka a Gisele doslova utekla z domu, kde nechala i svoje dvě děti. Potřebovala si rozmyslet, co dál, respektive připravit rozvod. Žádost o něj nakonec podala koncem října a její manželství bylo rozvedeno hned začátkem listopadu. Pomohl tomu i fakt, že se Bündchen a Brady nehádali o majetek, protože před svatbou v roce 2009 uzavřeli předmanželskou smlouvu.

Od té doby si Gisele užívá svobody, cestuje a tráví čas se svými dětmi, které v posledních týdnech hodně ukazuje na sociálních sítích. Jak sama připsala k jednomu ze svých příspěvků na Instagramu, ráda dobíjí baterky s dětmi v exotice.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Gisele Bündchen (@gisele)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít