Topmodelka Naomi Campbell zveřejnila vzácnou fotku své malé dcery. Jak se holčička narodila, je stále obestřeno tajemstvím

 Celebrity 
05. ledna 2023 10:57 / Mirka Malá
  3
📷
1 fotografie v galerii
Narození dcery slavné modelky je stále obestřeno tajemstvím Depositphotos
Topmodelka Naomi Campbell je pověstná tím, že okolo své rok a půl staré dcerky dělá velké tajnosti. A když zveřejnila pár fotografií, na kterých je se svou dcerou, jde o velkou vzácnost, i když roční holčičce zrovna není moc vidět do tváře.

Tajností je okolo jediného potomka slavné topmodelky opravdu hodně. Tím největším je především její záhadné narození. To Naomi oznámila v květnu roku 2021, což znamená, že by modelka musela otěhotnět těsně před padesátkou. A dodnes žádné detaily o narození své dcerky neprozradila. Zhruba před rokem pouze prozradila časopisu Vogue, že dítě není adoptované, což pravděpodobně vede k tomu, že Naomi Campbell se stala maminkou díky náhradní matce.

Dodnes také není jasné, jak se vlastně rok a půl stará holčička jmenuje. Zkrátka tajemství je okolo její existence víc než dost. A Naomi svou dceru také nerada ukazuje. Takže když náhodou na svém instagramovém účtu zveřejní nějakou fotku malé dcerky, je to doslova také malý zázrak.

Tentokrát Naomi Campbell zveřejnila sérii fotografií ze silvestrovské oslavy u přátel, kam dorazila i se svou dcerou. A k fotkám připsala: „Šťastný nový rok! Miláčkové. Kéž Bůh zachová vás a vaši rodinu šťastnými a zdravými po celý rok. Kéž Boží přítomnost nikdy neopustí vaše srdce. Do každé nové kapitoly vašeho života ať vám Pán udělí svou milost a sílu v roce 2023 Šťastný nový rok!!!“ Jde o vzkaz, který také ukazuje na fakt, že jedna z nejslavnějších modelek všech dob je silně věřící.

Naomi, která byla během své aktivní modelingové kariéry pověstná svým nevyzpytatelným chováním a především záchvaty vzteku, se s příchodem malé dcerky doslova změnila v jinou osobnost. Když v květnu roku 2021 oznamovala, že se stala matkou, tak napsala: „Krásné malé požehnání si mě vybralo za její matku. Jsem tak poctěna, že mám v životě tuto jemnou duši, že neexistují slova, která by popsala celoživotní pouto, které s tebou nyní sdílím, můj anděli. Není větší lásky.“ Loni v září pro změnu v jednom rozhovoru prozradila několik málo detailů. „Je úžasná, je to dítě snů. Už je velmi samostatná, velmi chytrá, ostražitá, spí 12 hodin. Je to hodná holka,“ uvedla tehdy topmodelka.

Dnes šťastná topmodelka neměla nikdy štěstí na muže, což je zřejmě důvod, proč se stala matkou tak pozdě, ať už jakýmkoliv způsobem. V roce 1993 se zasnoubila s baskytaristou U2 Adamem Claytonem. Jenomže to celé vydrželo pouze rok. V roce 1995 chodila Naomi s Leonardem DiCapriem, specialistou na modelky. Od roku 1998 do roku 2003 byla pak ve vztahu s tehdejším šéfem stáje Formule 1 Renault, Flaviem Briatorem, dalším milovníkem modelek. Mimochodem, chodila s ním i Heidi Klum, která mu dokonce porodila dceru. Od roku 2008 do roku 2013 měla vztah s ruským podnikatelem Vladislavem Doroninem. A také to zkoušela s Robertem de Nirem, Seanem „Diddym“ Combsem Usherem a v roce 2019 chodila se Skeptou.

Faktem ale je, že její život byl poměrně kontroverzní, k čemuž zjevně patřil i špatný výběr partnerů. Jméno Naomi Campbell se totiž objevuje v knize kontaktů a v letových záznamech zesnulého amerického finančníka a odsouzeného sexuálního predátora Jeffreyho Epsteina a modelka je také na fotografiích jak s Epsteinem, tak s jeho společnicí Ghislaine Maxwell. Naomi sice poté, co vypuknul Epsteinův sexuální skandál, popřela, že by cokoliv věděla o zneužívání nezletilých a obchodech se sexem, to ale zpochybňuje jedna z Epsteinových obětí Virginia Roberts Giuffre, která tvrdí, že Naomi si byla všeho dobře vědoma a byla také blízkou přítelkyní Ghislaine Maxwell.

Naomi má také poměrně slušnou drogovou historii. V roce 1999 musela dokonce podstoupit léčení, aby se zbavila závislostí na kokainu a alkoholu. Zda se jich zbavila úplně, je poměrně sporné, protože její hysterické výlevy, které předváděla po celou svoji kariéru, mohly způsobovat právě návykové látky. V roce 2019 topmodelka přiznala, že přestala kouřit. Jak se zdá, její život se skutečně uklidnil až těsně před padesátkou.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Dr Naomi Campbell (@naomi)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?